2017-06-08 - Dygn 48 idag ❤️

Idag är Celine på sitt 48:e dräktighetsdygn och hon mår alldeles utmärkt bra ❤️.

Här några bilder från idag.

Skriv inläggstext 

Igår var jag med Sara till veterinären för årliga munsaneringen på henne (hon har inga problem med sina tänder, men däremot gillar hon inte att jag vare sig borstar tänderna eller skrapar tandsten. Hon ålar sig som värsta - ja -ålen, så det är lögn. Därför kör jag en full tandkontroll/sanering på henne en gång/år.


När vi kom hem var hon fortfarande groggy men bästa raraste blivande mamman Celine var som vanligt lika omtänksam och omhändertagande. Celine i ett nötskal ❤️!


Ja, parkeringar ovanpå varandra är inte ovanligt här hemma 😁....


Sen hörde goa Olga av sig häromdagen och hon har återigen erbjudit sig att vara med som biträdande assistent här hemma när det är dags för Celine att valpa ❤️!
Det blir den 8:e valpkullen av 10 möjliga som hon helhjärtat ställer upp och finns till hands med allt från kaffebryggning, föra noteringar och assistera vid behov om jag behöver hjälp inne i valphagen av någon anledning 🤗!
TUSEN TACK Olga!!!!
Det är tryggt att ha dig med och du har ju efter alla kullar ett stort mått av erfarenhet och så samarbetar vi så himla bra du och jag vännen ❣️!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback