2016-05-31 - Tur och retur Södertälje

Sara fick i förrgår återigen ont i sin nacke (hon hade samma problematik för ca ett år sedan). Jag kontaktade bästa kiropraktor Finn för att höra med honom utfall han hade vägarna förbi Motala-trakten. Eftersom det var akut läge för Sara så var Finn mycket välkomnande med att vi idag fick komma hem till honom i Södertälje för att behandla Sara.
Sagt och gjort. Tog en "akut" semesterdag, fick sällskap av bästa far och tidigt i morse gav vi oss iväg hem till Finn, där vi också fick träffa hans trevliga rara fru Anna.
Väl hemma hos Finn så gick han igenom Sara's onda nacke och han konstaterade då att det var samma kotor i nacken som spökade för ett år sedan.
Hon fick behandling och direkt efteråt var hon återigen sig själv 👍!
Jag är helt förundrad, fascinerad av den yrkesskicklighet Finn besitter!
TUSEN TACK FINN 😃! Du är vara helt fantastisk!!!!

Min far (snällaste bästa underbara) följde med mig upp som sällskap - drygt att köra 50 mil tur och retur ensam - så tusen tack pappa ❤️!
Här ses Sara tillsammans med Finn och hans rara fru Anna, efter att Sara behandlats:

Självklart var Sara oerhört tacksam så
Finn fick en rejält blöt nospuss:

"Lagad och klar" med bästa Finn:

Efter lite go-fika hemma hos Finn och Anna så åt vi lunch på stan tillsammans med goa Camilla (tidigare valpköpare som har Lillebror's brorsa Xavi (Mibisan's Mr Alladin). 
Camilla med familj bor i trakten av Södertälje).
Pappa och Camilla:

Bästa Camilla igen 😀:


Tusen tack Camilla för supertrevlig lunch-stund👌🏽!

Sen iväg hemåt igen och vi stannade till och rastade med en liten promenad vid Löfstad slott strax söder om Norrköping. 
Här pappa med Sara och Lillebror (som var med idag eftersom jag har högläsande tik hemma. Bästa Mor var hundvakt till ligan som blev hemma).Så oerhört skönt att Sara nu mår bra i sin nacke igen och jag är så oerhört tacksam för att skickliga Finn finns och alltid ställer upp 😇!
Det var allt för idag gott folk 👍!· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-29 (2) - Kollat Elitloppet

Lillebror och jag kollade Elitloppet och jag hejade på hästen Oasis Bi (kördes av Johnny Takter) och då undrar ni förstås varför jag hejade på just den hästen som inte alls var någon av favoriterna... Jo - saken är den att hästen normalt tränas av Stefan Pettersson som har tränarstall på Mantorps travbana och för många långa år sedan tävlade vi ofta tillsammans (eller rättare sagt emot varandra) i hästhoppning (ponny-tiden).  Han tävlade då för Mjölby Ridklubb.
Så självklart var just Oasis Bi min favvo 😊!
Är annars totalt ointresserad av trav ska tilläggas 😅.
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-29 - Tarzan på film

På NA:s webbsida (Nerikes Allehanda) finns ett litet filmklipp på Tarzan (Mibisan's Mr Challenger) när han laddar inför sitt lopp igår i Örebro 😊:

Länk:
http://na.se/nyheter/orebro/1.3918350-bilder-en-dag-med-hundkapplopning
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-28 - Lady BT-3 med Res-CERT, vid graven och sen Örebro Hundkapp

Börjar med att säga ett STORT GRATTIS till Lady (Mibisan's Miss My Fair Lady) och matte Victoria.
Lady blev idag vid Österbybruks internationella utställning BT-3:a med Res-CERT för domare Gerard Cox 😀!
Fick låna det här fantastiskt fina fotot på Lady från idag. Hon är verkligen så lik både mamma Dixie och syster Kerstin här hemma. Snygg tös <3.
 

Själv var jag först till graven och gjorde fint. Planterade några tagetes och satte dit den fina svarta ljuslyktan som kommer upp lite från marken. Krattade till lite grann så det blev väldigt fint hos brorsan <3.
 
 
Sen till Örebro Hundkapp för att titta på dagens tävlingar. Tre valpköpare på plats - kul att ses, blir inte så ofta sedan jag slutade med race för egen del.
 
Alltid lika glada Eva (äger Dizel - Mibisan's Mr Loquat) var på plats :)
 
Katarina (äger Ozzy - Mibisan's Mr Sunsapote, 10 år och numera pensionerad) samt Tarzan (Mibisan's Mr Challenger som fyller åtta år nu i december).
Tarzan deltog idag, men tuff konkurrens så han blev 4:e plac av fyra startande i det loppet.
 
Katarina tog däremot hem ytterligare en vinst med sin fenomenale atlet Zimon (Ghan Buri Ghan's Moon Quake Shake). Grattis :).
 
Zimon
 
 


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-27 - Örebro i morgon

Fick ikväll via goa Åsa T fick reda på att det i morgon lördag är rundbane-tävlingar vid Örebro hundkapp så kommer jag kombinera sorg (besöka brorsan vid graven), med att kolla på tävlingarna i Rundbana vid Bista i morgon!
En avkomma från mig kommer tävla och det är "Tarzan" (Mibisan's Mr Challenger) som går från box nr 1 i startfältet. Tuff tuff konkurrens så jag tippar som bäst på en 3:e plac (bara fyra med i loppet - två boxar tomma).
Mina allra största uppfödda stjärnor inom kapp-varianterna som finns börjar bli till åren så kapp-aktiviteter av "snabbfotade Whippar från min uppfödning börjar nu ebba ut...

Inför morgondagen så passar Lillebror och övriga Whippet-ligan på att ta igen sig i synnerligen äkta Whippet-stilar!Samma "Lillebror" har ju "jobbat hårt" veckan som nu övergått till helg....

Självklart avslutade jag och bästa kollegan Cia denna fredag med go-fika 👌🏽👍👌🏽! Nu dags att natta 💤💤💤

Sov gott 💤💤💤💤💤· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-25 - Potatis-skott

Jo - nu börjar potatisen gro och med lite tur med vädret så kaaaanske det kan bli hemmaodlad färskpotatis till midsommar 😊:

Ett skott av Pion hade vuxit upp på olämpligt ställe så nu är skottet omplanterat i en stor kruka. Blir troligen inga blommor denna sommar, men kanske till sommaren 2017?

Trädgårdens vackra ormbunkar har tagit rejäl fart! Tycker dom är så vackra!
I bakgrunden syns syrenen som nu blommar för fullt i sin lila prakt:


Om bara några dagar kommer Rhododendron-buskarna att stå i full blom:

Avslutningsvis ett foto från tidigare ikväll när halva ligan Svea, Kerstin och Lillebror med mycket anklagande blick blänger på matte som drog ut en halvtimme på kvällsmaten 😅!
Snacka om att dom "kan klockan" när det handlar om mat-tider (särskilt kvällsmaten)! 


Tack och hej för detta dygn.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-24 - Pjuuh, varmt!

Ska bli regn i morgon så jag passade på att klippa gräset igen nu ikväll. Ogillar skarpt när gräset är ovårdat, så nu är det fint igen:

Igår kväll drog det förbi ett rejält åskoväder med blixtar och dunder om vartannat och jag lyckades fånga en blixt på bild:

Dagen på jobbet då. 
Lillebror blev lite kär i en tuff gammal bil tillhörande en av kollegorna 😊:På lunchen tog Cia, jag och Lillebror en promenad ner till bryggan. Lillebror är GALET förtjust i Cia 👍! Här tillsammans på bryggan:
Vi har rätt kul på jobbet ☺️.
Helt plötsligt hittar man Cia's skor mitt i stora foajén, men Cia själv är som uppslukad av jorden 😅.

Borta 😜...... Inte ett spår av människan...😱!


Jaja, sån är hon min underbara kollega 😂.....
Åter till trädgården och avslutar med dessa härliga rhododendron-knoppar som inom några dagar kommer stå i full blom:

Hörs snart igen hälsar jag, Dixie och resten av Whippet-ligan.
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-22 - Bilder bilder bilder

Nytt foto på hela mitt gäng som verkligen njutit idag. Mest hela dagen har dom velat tillbringa utomhus:
 
Från vänster till höger:
Lillebror, Kerstin, Svea, Bella, Dixie och sittandes bakom Sara.
 
Sara:
 
Kerstin och Sara:
 
Avslutar med lite foton tagna i trädgården idag.
 


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-21 - GRATTIS gumman 😃

Idag har dotter Sofie kämpat sig igenom Göteborgsvarvet på 2,1 mil 😊!
STORT GRATTIS till detta mitt energi-knippe till dotter 💖!
Bilderna tagna av svärsonen Jonas före starten idag 😊:Medaljen i hamn efter avklarat lopp:Själv har jag målat och målat och så målat lite till, och mellan varven gräsklippning...
Här är dörren till "foder-förrådet" påbörjad:

I övrigt så löper lilla Svea för andra gången i sitt liv, men hon tar det hela med ro, och turligt nog gör även pappa Lillebror detsamma 👍!


I morgon är en annan dag. Skulle egentligen åkt iväg till Boxholm på Vinthundsträff, men tant Bella har fått akut diarré så jag och Whippet-ligan blir hemma och försöker kurera så gott det går. Blir det inte bättre under förmiddagen i morgon så blir det vet-besök 😥.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-20 - Inte klart ännu

Snickarna blev inte klara idag så nu kommer ena killen tillbaka på måndag igen. Invändigt blev dock köksfönstret och kontorsfönstret klart så nu har jag satt upp fönsterbrädena och nya gardinkappor är på plats (med hjälp av ett antal mindre vackra ord på vägen då jag och skruvdragaren inte alls var sams på en enda punkt men skam den som ger sig 🤓).
Köksfönstret:

Kontorsfönstret:

Tog en sväng till XL-BYGG i stan och köpte med mig konsoller samt en bräda på 3.50 som jag bad personalen såga i två delar så jag fick in dom i bilen (bland alla sex hundburarna).
Det mått jag ville ha var 2.20 meter och jag kan lova er att det tog ett bra tag innan jag lyckades få in den i bilen, men till slut så gick det 😇.
Brädan ska bli ett "utvändigt fönsterbräde) utanför stora altanfönstret - en idé jag fått eftersom jag pga alla förb...nade mördarsniglar 😱!
På denna blivande utvändiga fönsterbräda under altantaket har jag tänkt mig att ha kryddväxter och en och annan blomma. Då jag inte har något fönsterbräde på insidan i just det fönstret så kan man ju då istället få lite grön fägring utanför 👍!

Sen har jag för övrigt hägnat in mina rabarber. Inte för att dom ska rymma, utan för att Lillebror inte ska kissa på dom 😂. Snart dags att skörda det första. Rabarberpaj eller rabarberkräm = GOTT 😇.

Idag har jag varit ledig, men avslutar med en bild på Lillebror taget på jobbet tidigare i veckan 💕.


Ha en fortsatt fin fredagskväll 👌🏽


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-19 - Fönster på plats

Nya fönstren och nya altandörren är nu på plats så i morgon återstår "fin-liret" för snickar-teamet.
Har tagit ledigt i morgon så det blir lite långhelg, men upp tidigt i morgon igen då snickarna dyker upp nån gång efter 08-tiden.

En liten idé jag fått är att det skulle bli väldigt fint med typ sån här liten snickarglädje på utsidan...
Få se om det går att göra själv?
Egentligen är det ju inte så avancerat, bara man hittar någon mall att såga efter. Vi får se hur det blir med den saken, men det lär bli ett projekt efter stt detta fönsterbyte är helt klart.
Typ så här skulle jag vilja ha:

Slut för idag, tack för idag.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-18 - Blandad kompott

Först måste jag bara lägga ut dessa underbara foton på sonen Marcus och norska fina svärdottern Mia 😊.
Ingen har väl missat att det var "syttene Mai" igår - dvs Norges nationaldag och har man blivit en Norge-bo så firas det självklart i norsk anda som sig bör 😊.
Så fina dom är tillsammans 💖:
Tusen tack Marcus för dessa underbara bilder på Mia och dig ❤️❤️!

Som planerat så hade jag idag fått hem leveransen av nya fönster och ny altandörr idag 👍. I morgon och på fredag ska dom installeras. Mitt val av fönsterleverantör blev "Hemmafönster" och det har varit en fantastisk service med trevligt bemötande ända sedan dom var här och mätte för att sen lämna offerten 😇!Som synes är det skapligt slitet med dom gamla fönstren/altandörren som är original sedan huset byggdes på 70-talet, så detta blir verkligen ett ansiktslyft för mitt rara hus 😊:Min far har idag skruvat ner fönsterbräden så det ser rätt naket ut i kväll:Så över till "dagens Lillebror" som jobbar hårt på jobbet 😅.
(Kolla dom gula rapsfälten utanför mitt kontorsfönster! Sämre utsikt kan man ju ha)!


Sen tog jag ett par spontana foton på rara Sara som sitter och spanar ut här hemma nu ikväll. Underbara tös 💖:


Avslutar med två bilder på min saknade bror Thomas. Idag är det exakt fem månader han somnade in och lämnade jordelivet 💔.
Denna bild tog jag 1,5 vecka innan han somnade....

Denna bild tog jag tre dagar innan han lämnade mig, mor och far 💔:


Jo - om någon nu funderar på etiken med att lägga ut dessa bilder på en döende älskad bror så vill jag ännu en gång bara berätta att det var min brors egen önskan att jag skulle fotografera och även filma hans sista tid....
Han hade förhoppningen in i det sista att det fanns två personer som kanske i en närtid (eller framtid) skulle vilja ta del av hans sista tid, och det innefattade då även hans egen berättelse med sina egna känslor som han så gärna ville få förmedlat....
Tyvärr är det ju så att om det inte finns intresse för att ta del av det han gråtande och hjärtskärande berättade så blir hans sista ord hans sista tid kvar hos mig (vår mor och far vet ju förstås, då jag berättat för dom) 💔.

Vila i frid. Hälsar på dig i helgen älskade ❤️......
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-16 - "skenhelighet"

"Skenhelighet" är bland det värsta jag vet och man inser hur falska människor kan vara....
Nog om detta (och det är inte hund-relaterat, så ni vet det)....

Idag vill jag (äntligen) så gärna dela med mig av bilder jag fått från fantastiska valpköpare. 

Här ett par underbara bilder på Pinje (Mibisan's Mr Bignay). Pinje som varit så otroligt framgångsrik inom Lure Coursing.
Årsbästa Whippethane år 2008 och året efter blir han 2:a placerad hane på årsbästa-listan 😊! 
Fantastisk kille som numer gått i pension och han fyller 10 år i november ❤️.
Pinje har även varit aktiv inom Whippetrace med flera placeringar i A-final och han är även utställd på internationell utställning med en 1:a (enl gamla systemet) 👍!
Tusen tack Lollo och Lasse för bilderna 😊:

Pinje är även ett kvalificerat spöke 😇


Över till härliga foton jag fått från Zaga (Mibisan's I'm Miss Fairytail) och Ezther's (Mibisan's Miss Noblesse) matte Helena.
Två superhärliga fina tikar som pga omständigheter inte varit så aktiva, men av mycket hög exteriör kvalitet båda två. 
Zaga:


Ezther:

Tusen tack även till dig Helena, och TACK för att du finns där för M i en svår tid 💖.

Ha en fortsatt fin måndagskväll men själv ska jag natta nu.· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-14 - Kvällsmys

Kerstin❤️

Värme 🔥

Svea 💕


Allt för denna dag. Allt gott!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-13 - Trädgårdens blickfång

Blir bara några bilder ikväll tagna alldeles nyss i trädgården.
Önskar alla en fin helg.

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-11 - Vila i frid fina Mibisan's Mr Twist💔

Av hänsyn och respekt till Wisst's matte Maja har jag ingenting skrivit än här på bloggen om det sorgliga som hänt, men igår orkade Maja själv skriva om det på FB så nu ska jag i korta drag berätta.
På Valborgsmässoafton den 30:e april föll helt plötsligt Wisst bara ihop utan någon begriplig anledning. 
Han har aldrig varit sjuk (choklad-kullen fyller 4 år i juli så han var ju fortfarande en väldigt ung Whippet-kille...)
Det blev färd till Bagarmossens djursjukhus där han lades in akut.
På söndagen - dagen efter - ringde Maja mig och berättade vad som hänt och veterinär-teamet hade olika teorier i ett första stadie. 
Hjärnblödning, hjärntumör, hjärnhinneinflammation, förgiftning, epilepsi var några saker man misstänkte men dessa diagnoser har egentligen avfärdats efter alla undersökningar.
Wisst kunde fortsatt inte resa sig och som Maja själv beskrev det så "var han inte närvarande". Under fyra dagar låg han på intensiven på Bagarmossen för utredning. Magnetröntgen visade inte på något fel i hjärnan, prover visade att ingen infektion fanns, reflexer fungerade väl och inga fel på cirkulationsorganen hittades. Han sattes in på kortison men svarade inte på behandling.
Först fick han respit till måndagen som sedan förlängdes till tisdagen den 3:e maj, men då hade man gjort allt som gick att göra/undersöka men fortfarande    fanns ingen diagnos att finna och då hans allmäntillstånd var så dåligt så fick han den dagen somna in (igår en vecka sedan) 💔.
Man vet fortfarande inte vad som hände, men Maja begärde obduktion så förhoppningsvis kommer vi få svar inom  ett par veckor.

Det är så oerhört ledsamt och sorgligt när så unga individer får lämna jordelivet och mina varmaste tankar går till Maja med familj som gett honom bästa tänkbara hem och som uppfödare är det verkligen en ynnest att veta att han haft ett så bra liv... 

Tack Maja för att du varit en fantastisk matte och för den vänskap vi funnit, som jag hoppas finns kvar även i framtiden. 
Jag tänker på dig och sänder återigen mina styrkekramar i en svår tung stund.

Wisst som liten valp:

Här är han runt 12-13 veckor:


Här i utställningsringen med matte Maja. Tror han var junior då jag tog bilden:

Vila i frid underbara saknade killen💔

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
2016-05-08 - Sol sol bara solsken 😇

Ännu en härlig varm solig dag och så ska det tydligen fortsätta. Härligt!
På eftermiddagen kom Sofie, Jonas och barnbarnen förbi på väg hem från Oslo för att hämta Vilja som nu varit här hemma i drygt en vecka. Jag hade gjort en rabarberpaj så det blev gofika när dom dök upp.
(Jag som aldrig brukar baka...🤓)Sen blev det busigt 🤗.
Felicia slängde ut alla hundarnas leksaker som låg i stora leksakskorgen på altanen 😃:


Felicia var sååå glad över att träffa sin bästis Vilja igen, och det var ömsesidigt från Vilja's sida också 💕:Felicia hade en så söt klänning på sig och den hade hon fått av "moster" Mia 👍😊👍!

Den lillaste raringen Amanda var sååå duktig, så alla leksaker som Felicia slängt ut städade hon upp helt själv och lade tillbaka i leksakskorgen 🤗:

Sen blev det självklart klappar till vovvarna 😊. Här är det Lillebror som får lite kärlek av lilla Amanda:


Även tant Bella blev varmt omklappad:

Dags att ta på sig skorna igen för vidare avfärd hem mot Vadstena. 
Amanda kan själv 😎!


Barnbarnen verkade så glada över att ha hälsat på Marcus och Mia och Felicia var sååå stolt för hon hade minsann inte bott på hotell med mamma, pappa och lillasyrran, utan hon hade bott hemma hos morbror Marcus och moster Mia 😍.

Nu står en ny arbetsvecka för dörren så "over and out" för dem här härliga ljuvliga långhelgen som visat sig från sin allra bästa sida!

I morgon blir det några bilder på andra goa "Mibisanare" som jag fått från goa valpköpare, så välkomna tillbaka igen ni som vill ☺️.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
2016-05-07 - What a wonderful day

Steg upp tidigt idag då jag tog mig en rejäl sovmorgon igår ända till 09.00, så jag kände mig bra utvilad och pigg att ta tag i "rensa-garderober-uppdrag".
Jag har (skäms mig) faktiskt inte gått igenom mina klädgarderober ordentligt på dom drygt 13 år jag ägt mitt hus, så det var verkligen behövligt!
Det resulterade i fem fulla sopsäckar fyllda med gamla kläder jag inte kan ha som nu står i garaget för vidare transport till soptippen!
Blev väldigt glest i garderoberna efter gallringen 😳:Behöver samma mina ord fylla på med lite nytt 😅!

Hur som helst det nu är med detta I-landsproblem så har mor och far varit här idag och mor tog det lugnt med hundarna, medans jag och far fixade i trädgården!
Vi har bl a satt potatis som förhoppningsvis blir klar till midsommar, och troligen tidigare än så 😊.

Far hjälpte mig sätta upp kennelskylten på nya staketet:


Nu blomstrar det "big time" i trädgården. Prakt-tryn är helt fantastisk:Sen blev det premiär-grillning och pappa är ju allt som oftast grill-mästare 😊. 


I väntan på gott grillat kopplade mor av med ett glas gott rött:

Denna skylt kom upp i trädgården för andra året...

19.30 ikväll var det fortfarande drygt 20 grader och delar av hund-ligan låg ute och njöt...


När jag, mor och far myst här hemma, så har ju dotter Sofie med bäste maken Jonas och barnbarnen samtidigt haft hur mysigt som helst i Oslo tillsammans med sonen Marcus och hans goa sambo Mia så dessa bilder från även ett soligt Oslo fick jag av Sofie idag, och visst ser dom ut att ha det bra 😃:


Härliga bilder som gör mig så glad 💖!
Familjen är värdefull, så var rädda om varandra....

Ska bli fint väder några dagar till och en ledig dag i morgon söndag också och jag kommer njuta lika mycket som idag!

Vi höres!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-06 - Sommarvärme - me like 😎

Jomenvisstsåatt...
Vilken härlig långhelg detta är och så ska det visst fortsätta flera dagar till!
Fantastiskt väder så jag har till och med bränt upp mig i solen då dagen tillbringats mestadels utomhus.
Har passat på att tvätta hundplädar, bäddat rent i sängen, tvättat kläder så idag har tvättmaskinen gått varm och allt nytvättat har jag hängt ut i omgångar  och det blir bara SÅ FRÄSCHT 👍!
Vilja - dotter Sofie's goa Sheltie - är ju fortfarande kvar här hemma och det har varit planerat sedan väldigt länge eftersom Sofie, Jonas och barnbarnen skulle överraska sonen Marcus med sambo Mia med ett besök hemma hos dom i helgen. Mia har vetat om "kuppen" sen länge 😜!
Skickade med två flaskor Champagne med Sofie och Jonas och fick mess av Marcus som tackade och skrev att den skulle sparas till 17:e maj (som ju är Norges nationaldag för er som nu inte visste)...

Jo - vädret är ju kanon med ren sommarvärme så nu njuter jag och alla sju hundarna (mina sex Whippar och dotterns Sheltie Vilja i fulla drag.
Lillebror och dotter Svea är helt slut efter dagen och har somnat tätt tillsammans ❤️


Var iväg en sväng till Bona...
Man blir helt sjuk (om man är jag) bara av att gå in där med all fantastisk blomster-prakt...


Lite tidigt än att handla för mycket, men det blev i alla fall inköpt till ett arrangemang till altanbordet samt även sättpotatis:

Och så bidde det ☺️:


Igår fixade jag ju altanen inför säsongen och det är alltså där blom-arrangemanget står just nu:

Har idag även sått dillfrön i denna blomlåda! Går tyvärr inte längre odla något "på backen" här hemma längre pga alla förb...de mördarsniglar, så då får man lov att "tänka nytt"...
Få se framöver om dill trivs i blomlåda?


Avskyr tagetes, så jag undrar varför jag köpte dessa?
Jaja....

I morgon kommer mor och far upp och då ska far och jag fixa och trixa lite och efter det ska vi PREMIÄR-GRILLA 😎!
Ha en fortsatt fin fredagskväll!· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
2016-05-04 - TACK PAPPA ❤️

Det blev så fint med nya staketet 🤗!
Igår hade pappa plockat ner alla gamla plank så bara stolparna fanns kvar:

Idag har pappa satt upp dom nya målade planken och så här fint var det när jag kom hem från jobbet:

TACK TACK TACK till världens bästa pappa 👍👍👍!

Så lite blomster i form av vackra tulpaner i trädgården igen:Sen hittade jag den här mysiga prydnads-fågelholken idag på NETTO i Askersund för blott 29 kr, och se så fint det blev med en orange liten tagetes planterad i lilla krukan!
Tillfälligt uppspikad i farstutrappan, men den ska sättas på annat ställe när jag nu i långhelgen har målat allt vitt i farstun.

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer