2012-11-27 - Tusen tack Annika för bilden!

Nu har jag fått bilden som Annika tog i söndags då Kerstin blev BIS-junior i Mjölby!
Håll tillgodo - här kommer den. Det var alltså Niklas Eriksson som dömde just BIS:et och här ses Niklas, jag, Kerstin samt alla priser jag fick med mig hem:
 
I helgen som kommer blir det utställning i Strängnäs på lördagen där tre av valparna från senaste "Choklad-kullen" födda i juli skall göra sina debuter i valpklass. Det är Strängnäs lokala Kennelklubb som står för arrangemanget den här gången. Jag ska dit och supporta valpköparna (så gott jag kan). Det ska bli så kul att träffa dom små godingarna igen!
På söndagen får jag med 99 %:s säkerhet besök av "Wille" (Mibisan's Mr West Side Story - bror till Kerstin och från min Musikal-kull född i januari), och även det ska bli fantastiskt kul att få träffa både Wille med familj igen!
Ska bli kul att se hur han har utvecklats. Tycker mig se på bilder jag fått tidigare att han verkar vara en prydlig kille han oxå! Jag kommer ha kameran i högsta beredskap både lördag och söndag.
 
Vi hörs i morgon!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis! Roligt att det gick så bra med Kerstin på utställningen! Ser fram emot att träffa dig o Mibisanar-ligan på söndag! Kram Jenny

Svar: Tack så jättemycket Jenny:). Blir jättekul att träffa både Wille och er igen! Ska bli kul att se hur han har utvecklats fina killen:). Kram Marie
Marie Sandberg

2012-11-28 @ 11:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback