2010-03-27 - Miss Spring Pearls blivande familj på besök

Idag har Mibisan's Miss Spring Pearl's blivande familj varit på besök och jag lovar att tycke uppstod:-). Familjen består av mamma Carin, pappa Jimmy, dotter Viola och sonen Sander (och ett par marsvin, men dom var förstås inte med hit idag - skratt).
Miss Spring Pearl kommer få smeknamnet "Perla" (alltså som Pärla fast stavas med e). Vi åt lite lunch tillsammans och sen blev det förstås valpbus, valpkel och även en stund ute i trädgården med dom små.
Redan nu fick dom med sig valpfilmen från SKK hem, så barnen kan kika lite på "Skurt"-filmen den tid som är kvar innan Perla flyttar hem till familjen. Vad jag hört tidigare är att denna filmen är ganska poppis av barnen - vi får se vad Viola och Sander tycker:-).

Lagom när familjen skulle åka hem emot Norrtälje igen, så började det åska ute. Det mullrade på ganska bra - konstigt den här tiden på året (eller inte - vad vet jag?).

Sen har jag nog lyckats få igång Carin till att börja blogga hon oxå (Skratt). Vi registrerade en blogg, som hon ska försöka sig på när hon kommer hem i kväll. Mycket foton tog dom själva idag oxå, så nog har hon material nog att lägga ut alltid! Så håll tummarna för att Carin nu kör i gång med bloggandet.
Jag ska lägga ut hennes blogg-adress här oxå förstås  när den är igång.............

Tack till hela familjen för en mycket trevlig eftermiddag och tusen tack även för dom vackra tulpanerna:-).
Nu kan ni börja nedräkningen........

Hela familjen - och sen Gullan och Moya förstås - galna brudar som älskar barn!!!


Sander och Perla bekantar sig i trädgården:-)
Den vackra buketten jag fick:-)Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilket härligt kort på pojken och Perla

2010-03-27 @ 19:22:25
Postat av: Annelie

Hur och var hittar du alla goa valpköpare egentligen :-)?

Kram Annelie

2010-03-27 @ 20:31:39
Postat av: Egen kommentar

Haha Annelie,

Från början är det faktiskt så att det är valpköparna som "hittar mig" och inte tvärtom..... Och sen känner man ganska snart om kemin stämmer och om man tycker dom är goa människor som verkligen är seriösa valpköpare (finns ju en del mindre seriösa oxå, men dom får inte köpa valp av mig).

Jag har nog bara en himla tur helt enkelt!

Kram Marie

2010-03-27 @ 20:33:55
Postat av: Carin

Tack snälla Marie för dagen, vi hade så otroligt trevligt! Och jag har faktiskt kört igång med bloggen - mitt första blogginlägg är klart! (Tror jag i alla fgall, om allt funkar som jag har tänkt mig... ;-))

2010-03-27 @ 22:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback