2008-07-26 (2) - Pust!

Nu känns febern bättre så troligen har Magnecyl och mycket vatten hjälp till på traven.
Sitter nu och väntar med spänning på lite rapportering och resultat från LC-EM idag.
Fick en liten rapport förut från hur det var och det verkar som att det varit otroligt dåligt med åskådare på plats.
Typ 15 stycken åskådare hade stått vid fältet där Whipparna sprang. Trist att inte fler tagit sig dit.
Vad jag förstod från den lilla rapporten jag fick så låg tyskarna bra till (är jag förvånad?) och även holländarna, men det här var före Heat 2 hade gått. Hoppas svenska Whipparna gjort bra presteringar i värmen. Det är ju otroligt duktiga och jämna hundar som har kvalat in.
Fick rapport från dagens SM i rundbana också. Årets SM-vinnare blev Axrace Banana Split (en kullbror till Axrace Cheesecake som Moya ska paras med framåt vintern). Stort grattis till SM-vinsten Marie-Louise och Kurre!!!  Som god tvåa blev Utah Kid (Grattis Åke och Annicka). Sen har jag inte riktigt klart för mig resterande placeringar, men dom lär snart finnas att beskådas på WR hemsida.
Min kära far har nu erbjudit sig att han följer med mig till Ransäter i morgon. Han blev lite orolig över om jag skulle bli sämre igen, så han vill inte att jag ska åka själv om jag blir sämre. Mamma blir hemma och är vovve-vakt till dom andra fyra tjejorna. Sen kan jag behöva lite hjälp också i och med att jag har med mig både Dixie och Moya den här gången.
Jag är rädd att Dixie skulle bli förtvivlad om jag lämnade henne i buren medans jag går in i ringen med Moya.
Hon är ju lite "så mattig" lilla fröken.
Har fått tips från Berit och Björn om ett nytt "kyltäcke" till hundarna som precis lanserats också. Alltså inte såna här kyldukar nu utan ett funktionellt täcke som återställer en överhettad kropp. Det ska jag absolut beställa. Dom var inte billiga, men är det en bra grej så får det också kosta lite grann.

Fortsätter den här värmen så kommer det nog snart att börja växa palmer längs Vätterns stränder - eller vad tror ni?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback