2008-02-26 (2) "Syttene maj blir en STOR dag"

Den sjuttonde maj - dvs på själva Norges nationaldag - så fyller en av mina valpköpare och  tillika goda vän 40 år (GAMMAL)!  Janet; Du är ju snart ikapp mig i ålder................. :-)
 
Detta måste naturligt firas med stort manér! Dagen till ära infaller på en lördag - vilket också i sig gör att detta kommer bli en mycket trevlig dag/kväll med god mat och lite gott vin.......... (Jag hjälper dig om Du vill Janet med allt, det vet du..........)
Sen blir det ju dessutom "celebert besök" som jag har uppfattat det hela. (No names distributed at this point though).
Gud vad "gammal" Du blir Janet...... :-) (Skrattar.........)

Jag fyllde ju själv denna "celebra" ålder år 2005, och jag kan berätta att vi inte blir yngre precis.....  (Skratt).
Det har bara "gått utför" sen dess........ (Big joke!). Det är NU LIVET BÖRJAR!

Men mycket kommer hända innan dess vad gäller utställningar, Whippetrace, Lure Coursing etc. Ibland undrar jag hur man orkar vara så engagerad i så mycket. Men man orkar! Det är ett som är säkert! Det är så otroligt kul att umgås med likasinnade människor som brinner för samma intresse som man själv har!
Vi ses på lördag Janet och så hörs vi på fredag kväll (Före Let's Dance). För efter MÅSTE jag sova om jag ska orka gå upp så tidigt på lördag morgon. På lördag är det nämligen utställning i Skogås utanför Stockholm och jag ska vara på plats typ senast vid 09.00 på morgonkvisten......

image799Janet blir 40 "bast" 17 maj 2008...........

Norges nationaldag till ära...........
image798


Kommentarer
Postat av: Janet

Hahahahaha, vad knäpp du är Marie " ler ". Nu ska du verkligen få hjälpa till med allt, laga mat,diska, servera, hålla tal mm. kul va

2008-02-26 @ 22:26:40
URL: http://janet.doggyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback