2008-12-23 (2) Jansson är klar och skinkan sjuder änTänk om man kunde förmedla doften från huset här hemma på bloggen...........
Men å andra sidan så tror jag att dom flesta utav er har samma doft hemma hos Er den här dagen före julafton.

Moya's temp ligger på 37,6 så inga drastiska temperaturskillnader än så länge. Jag tror det blir ytterligare en lugn natt.
Idag är hon ju på dygn 61 så vi får som sagt se om lilla fröken tänker gå "tiden ut" eller rent av gå över tiden.
Själv funderar jag mycket på hur många dom är. Fyra, fem eller sex? Fördelning hanar/tikar? Färger? (Fast det är ju ganska säkert att det blir bara fawn om än kanske i lite olika nyanser. Det gör ju inte ont om det blir några vita tecken:-).
Men det allra  viktigaste är inte dessa frågor, utan det allra allra viktigaste är att ALLT GÅR BRA!

Här kommer en bild på Moya idag dygn 61. Nu håller jag inte på och bråkar med henne och ställer upp henne, utan bilderna får bli lite spontana när och där hon står..........


Skinkan sjuder och Janssons frestelsen är klar........Kommentarer
Postat av: Alexandra

Ojojoj, sikken liten stor flikka hon är nu :D

Jag kan inte vänta tills det blir dags, det är så himla spännande! :D

2008-12-23 @ 20:15:11
URL: http://unitedtears.blogg.se/
Postat av: olga Sandlund

Hej Marie!

Ja här doftar det Jul rakt igenom bloggar och i verkligheten. Jag har julbakat och lagat färdigt alla rätter tills i morgon men ingen Jansson tyvärr för det är nästan det bästa jag vet. Björn gillar ingen sill i någon form så………… Så spännande det börjar bli. Lilla Moyagumman så tjock och otymplig. Hon bär på en hemlighet som snart ska avslöjas för världen. Bara allt går bra och jag håller tummarna för fullt. Jag skulle också vilja vara med men det är klart att det ska vara lugn och ro utan alltför nyfikna vuxna människor som bara är där för sin egen skull. Hoppas få rapporter då du har någon lugn stund när födandet är igång. Allvarligt ta inte detta som ett krav. Var i stunden med hunden. Rimmigt va? Men det är ju Jul. God Jul vän!!!

2008-12-23 @ 21:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback